AYDIN / KUYUCAK - Kuyucak Mesleki Eğitim Merkezi

Kas

10 Kasım..... Yüreğimizin hüzünle dolduğu, sevgi, minnet ve gururla atamızı andığımız bir gün daha...Bizlere Türkiye Cumhuriyetini miras bırakan ve ebediyete uğurladığımız fakat yüreğimizde sonsuza dek yaşatacağımız eşsiz insan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygıyla anıyoruz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Bu vatanı ve cumhuriyeti bizlere armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyoruz,ruhları şad olsun.

Erbay ALDEMİR